Nem csak az egyik utazási iroda oldalára tévedtél, hanem egy olyanéra ahol az ott dolgozók szerelmesei e csodás szigetnek.

Volt szerencsém ebben az országban járni és amikor Coco Locomat iszogatva legutóbb ott feküdtem a napozóágyon, körülvéve túlnyomórészt amerikai, kanadai és német vendégekkel azon gondoltam miért lehet ily kicsi a népszerűsége a Dominikai Köztársaságnak a magyar utasok körében? Miért utaznak ide oly kevesen, amikor az egzotikus országok között ár-érték arányban is, a kiszolgálás színvonalát tekintve biztos az egyik legjobb, és ha csak a karib térséget nézzük ezek vitathatatlan tények. Aztán az jutott eszembe, végülis honnan tudnának több infót az országról, kitől értesülhetnének a potenciális utasok a kedvező ajánlatokról, amikor elenyésző a kínálat Magyarországon ebbe a csodás országba.

Így született meg ennek az oldalnak az ötlete.

A keresőmotor amit feltettünk az egyik legrégibb német iroda ajánlatai között keresi meg a beállított kritériumoknak megfelelőt. Ha elakadnál írj, készséggel állunk rendelkezésedre és ha egyik ajánlatunk felkeltette érdeklődésed kérlek küldj egy kötelezettség nélküli ajánlatkérést.

Ha kérésed van az országgal, a szállodákkal, a fakultatív programokkal vagy bármi egyéb ezzel kapcsolatos dologgal remélem azonnal tudunk válaszolni, ha esetleg nem, akkor utánanézünk és jelentkezünk. Várjuk hívásod vagy e-mailed!

Remélem hamarosan Te is átélheted azt a csodás karib feelinget, átérezheted azt a semmihez nem fogható nyugalmat, rád köszönnek mosolyogva naponta százszor egy „Hola!”-val, kortyolgathatod a „dominikai vitamint” a türkízkék vízben és Te is azzal az elhatározással jössz onnan haza, hogy feltétlenül vissza fogsz még menni!

Kapcsolatfelvétel

Irodánk – Ruefa Reisen

1055 Budapest, Szent István krt. 25.

Hívjon minket vagy írjon nekünk!

  • +36 1 354-0888, +36 1 302-3534
  • info@puntacana.hu
    Nyitvatartásunk: H-P: 09-17
  • MKEH eng.sz.: R/1532-97